Skip Navigation Links
STARTSIDA
LITE OM MIG
KROPPSFORMER
MINA TJÄNSTER
MIN BLOGG
FORMULÄR
KONTAKT

MINA TJÄNSTER

Här kan du läsa om mina tjänster. För grupper o företag ring eller maila mig för prisuppgift och "skräddarsydda" lösningar.

Färganalys med Color Aliance

Din hud, ditt hår och din ögonton ligger till grund för analysen. För att få fram vilka färger som passar dig bäst använder jag mig av en metod som inte bara visar vilken ”årstid” du tillhör utan även hittar dina nyanser inom årstiden. Utifrån detta beställs sedan din personliga färgpalett som innehåller de 30 färger som passar dig allra bäst. Du får lära dig vilka som är dina basfärger, accentfärger samt hur du planerar din garderob efter dessa. Paletten är lagom stor att rymmas i fickan eller i handväskan när du sedan handlar dina kläder.
Pris 1295 kr inkl. färgpalett
Färganalys
Garderobsplanering

Garderobsplanering

Garderobsplaneringen sker hemma hos dig där vi tillsammans går igenom din befintliga garderob. Du får råd och rekommendationer beträffande plagg som du behöver komplettera med och förslag till möjliga kombinationer. Vi går igenom bas- och accentfärger samt går igenom behovet av skor och accessoarer.
Besöket tar ca 2 tim. För kunder som bor utanför Östersund tillkommer resetillägg.
Pris 1295 kr inkl. sammanställning

Stilrådgivning

Jag lägger tonvikten på vem som skall bära kläderna. Därför börjar analysen alltid med att du som kund fyller i ett frågeformulär (finns på hemsidan). Vi tar dina kroppsmått, tittar på dina inre och yttre linjer och skapar en stilbok utifrån dina unika kroppsproportioner. Stilboken ger dig dina bästa klädmodeller, frisyrer, halsringningar, kragar, glasögon m m. Du lär dig att repetera och balansera dina kropps- och ansiktslinjer för ett harmoniskt yttre.
Pris 1395 kr inkl. stilbok
Personlig shopping
Personlig shopping

Personlig shopping

En personlig shopping i stadens affärer föregås av att vi tillsammans går igenom ett frågeformulär (finns på hemsidan). Jag är inte knuten till någon särskild butik utan vi rör oss fritt mellan stans varierande utbud. Som kund är du därmed oberoende och har inte något som helst köptvång. Du får personlig service med fullt fokus på dig och dina kläder. Shoppingen tar ca 2 tim.
Pris 995 kr

Obs! Väljer du garderobsplanering inklusive personlig shopping, genomförs dessa vid två olika tillfällen.

Inspirationsföreläsning (minst 10 personer)

Jag tar på ett lättsamt sätt upp betydelsen av hur vi komunicerar genom våra kläder. De skapar associationer och väcker känslor.. Hur vill du att andra skall uppfatta dig? Vad vill du förmedla? Dina kläder är en ovärderlig tillgång så använd dem rätt! Föreläsningen går ut på att inspirera/entusiasmera och lära sig se sina möjligheter beträffande kläder, färg o form. Att göra åhörarna delaktiga på alla möjliga sätt. Med nya kläder i nya färger kommer kanske någon att byta skepnad..
Personlig shopping